Monitor Audio

Megjelentek az első tesztek az új Monitor Audio Silver hangszóróiról

Megjelentek az első tesztek az új Monitor Audio Silver hangszóróiról

Whathifi tesztek az új Silver sorozatról
Tovább >>
Monitor Audio Bronze 2 video bemutató

Monitor Audio Bronze 2 video bemutató

Monitor Audio Bronze 2 video bemutató a WhatHifi jóvoltából
Tovább >>
WhatHifi - 2015 egyik legjobb 5.1 hangszóró csomagja a Monitor Audio Bronze B5 AV

WhatHifi - 2015 egyik legjobb 5.1 hangszóró csomagja a Monitor Audio Bronze B5 AV

Video bemutató a Whathifi jóvoltából a Monitor Audio Bronze B5 AV hangszóró szettről.
Tovább >>
The Absolute Sound oldalon megjelent a Monitor Audio Gold 300 hangszóró tesztje (angol)

The Absolute Sound oldalon megjelent a Monitor Audio Gold 300 hangszóró tesztje (angol)

The Absolute Sound oldalon megjelent a Monitor Audio Gold 300 hangszóró tesztje.

Szépség a szemnek és a fülnek. A Monitor Audio Gold 300 az a különleges hangszóró fajta, amely sikeresen ötvözi a stílust a páratlan hangzással.

http://www.theabsolutesound.com/articles/monitor-audio-gold-300-loudspeaker/
Tovább >>
Monitor Audio teszt a Soundstage!access.com oldalon : Monitor Audio Gold 200 (angol)

Monitor Audio teszt a Soundstage!access.com oldalon : Monitor Audio Gold 200 (angol)

Back in the early 1980s, I knew a neighbor teen who had a pair of British loudspeakers. This was significant because, first, they were speakers actually made by a speaker company (mine were by Electrohome), and second, bands like Duran Duran and Def Leppard were huge, so things British were cool. Very cool. I had to see and hear these speakers. Happily for me, their owner was glad to show them off.

My private audience with British audio royalty was a pivotal moment in my audio life. There they stood, on actual speaker stands: Monitor Audio MA7s -- with removable grilles! As far as I knew, these were the pinnacle of loudspeaker technology. Even before my friend played a note of music, I knew I had to have them.

Tovább >>
Monitor Audio Bronze 5.1 - EISA díj

Monitor Audio Bronze 5.1 - EISA díj

A belépő szintű hangszórók piacán hosszasan keresgélhetnénk egy szebb és jobban összerakott rendszer után, mint a Monitor Audio Bronze. A sorozat sikerének titka az újonnan fejlesztett C-CAM tölcsérekben rejlik, melyek első alkalommal kerültek a Bronze sorozatba, és a tölcsér teljes felületét használják a hangsugárzásához. A Bronze 6 meghatározó jellemzője a center és az FX hangszórók magasztos, nagyfrekvenciás reprodukciójában rejlik, ami robban a részletekben. A párbeszéd eközben tömör és koncentrált, melyet a hangfalak dinamikusan és tökéletes könnyedséggel kezelnek, míg Monitor Audio W10 subwoofere földalatti dübörgéssel a teljesíti ki az élményt. Ez egy izgalmas többcsatornás hangszórókészlet. 
Tovább >>
Házimozi nem lesz sokkal jobb, mint ez - Monitor Audio GOLD200AV házimozi készlet

Házimozi nem lesz sokkal jobb, mint ez - Monitor Audio GOLD200AV házimozi készlet

A Monitor Audio Gold sorozat további elismerést kapott, ezúttal a tapasztalt tesztelőtől Danny Phillips-től. A GOLD 200AV 5.1 rendszer hagyott maradandó és kellemes benyomást a tesztelőkben kiegyensúlyozott, mégis részletgazdag hangzással. Ezzel megszerezte a Trusted Reviews Ajánlott minősítést!"Félelmetes mennyiségű energia és hatalmas hangtér vár Rád. Remek robbanások és mély basszus a fantasztikus mélynyomóból. És ahogy már elvárjuk a Monitor Audio-tól, a hang finom, világos, izgalmas és tele van részlettel."

"Lenyűgöző hangminőség, döbbenetes tervezés és rugalmas beállítás a Monitor Audio high-end hangsugárzó rendszer kiemelkedő ajánlat."

http://www.trustedreviews.com/monitor-audio-gold-200av-review
 
Tovább >>
Monitor Audio Bronze 2

Monitor Audio Bronze 2

A WHAT HIFI az év legjobb polcsugárzójának választotta! Kellemesen részletező hangkarakter és lágy mélytartomány...

2015 WHAT HIFI Magazin: A legjobb sztereó hangfal a  £200 - £400-os kategóriában!

A sok díjat nyert BX2-es modell továbbfejlesztésével a Bronze 2 tovább javítja elõdje hangzásbeli erényeit. A tökéletesített keresztváltó és hangszórókészlet együttesen osztálya bajnokává avatja, dinamikusabb a megszólalása, tisztább a középtartománya és a teljes sávban alacsonyabb a torzítása, akár zenét hallgat, akár a film hangját élvezi rajta. A 6,5”-es C-CAM mélysugárzó és az 1”-es C-CAM magassugárzó a Bronze 2 finoman kidolgozott dobozával együtt tovább öregbíti a bronz széria hírnevét. Bárhol, akár kisebb szobákban is könnyen elhelyezhető. Kis mérete ellenére hihetetlen teltséggel és részletezõ képességgel szólaltatja meg a hangokat.

Tovább >>
Amit a MONITOR AUDIO cégről tudni érdemes

Amit a MONITOR AUDIO cégről tudni érdemes

A Monitor Audio Ltd egy angol tulajdonban lévő és angliai irányítás alatt álló, de világszerte tevékenykedő HiFi hangsugárzó és termék tervező, gyártó és forgalmazó vállalkozás. Már több mint 40 éve készít sztereó és térhangzású rendszereket és igen széles választékban kínál beépíthető hangszórókat és hangsugárzókat, mind beltéri, mind kültéri felhasználásra.
Minden árkategóriában és minden minőségi osztályban megtalálja az elvárásainak és igényeinek megfelelő Monitor Audio hangsugárzókat. Már a HiFi gyermekkorában is tudásunk javát adtuk ahhoz, hogy világszínvonalú hangsugárzókat fejlesszünk ki és állítsunk elő. Sikeresnek bizonyult termékeinek tovább erősítették a márka hírnevét és sok örömet szereztek a vásárlóinknak. Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan a Monitor Audio hangsugárzó tulajdonosok népes táborában üdvözölhetjük, Ön is tovább gyarapítja majd ügyfeleink számát, akiket megragadott termékeink minősége, megjelenési képe, hangzásteljesítménye és kifinomultsága.
Sikerünk záloga nem csak a kiváló hangzásminőség, bár a világszerte tesztelt termékeink leggyakrabban ismételt jellemzője kétségtelenül az. Sokkal fontosabb az, hogy hogyan és milyen módon biztosítjuk a lehető legjobb hangzást. Technikánkat, technológiánkat folyamatosan csiszoljuk tovább, tökéletesítjük. Eredményeként a Monitor Audio a világ egyik legelismertebb fémmembrános hangsugárzó gyártójává vált. Mint tudjuk, a fém nem a legkönnyebben megmunkálható anyag, talán ezért is használ a legtöbb versenytársunk még mindig papír, vagy műanyag membránt. De igaz az is, hogy a fém egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, megfelelően megmunkálva és kezelve életszerűbb, természetesebb hangképzésre képes, mint a hangsugárzó gyártás során használt más egyéb anyag.
A hangsugárzóink nagy részében használt kerámia bevonatú alumínium-magnézium (C-CAM®) fémötvözetből készült membránjaink igen könnyűek, ugyanakkor szokatlanul merevek és erősek. Ez a speciális anyagkeverék képes arra, hogy varázslatos hangzáshűséggel szólaltassa meg a zene legfinomabb részleteit is, az élő előadás hangulatát idézze fel, ugyanakkor a dinamikus mélyhangok leképezésére is alkalmas, de a mozifilmeknél olyannyira népszerű hangorkán megszólaltatásánál sem jön zavarba. A saját fejlesztésű C-CAM® hangszóróink kisebbek a versenytársaink motorjainál, ennek ellenére bőven a hallható hangtartományon túl is alig mérhető torzítással reprodukálják a hangot. A kisméretű hangszóróinknak köszönhetően karcsúbb, tetszetősebb hangsugárzókat tudunk gyártani, így hangsugárzóink jobban illeszkedhetnek a modern lakókörnyezetbe vagy belső terekbe. Hangsugárzóink hangzásjellege és hangzásegyensúlya szinte a teljes választékunkban azonos, így azok tetszés szerint ötvözhetőek egymással, akár padlón álló, polcra helyezett, falra szerelt, vagy akár falba, vagy mennyezetbe épített hangsugárzóról, vagy hangszóróról legyen is szó. Termékválasztékunkat folyamatosan fejlesztve és bővítve a Monitor Audio továbbra is a csúcsminőségű, csúcsteljesítményű hangsugárzók legszélesebb választékával szolgálhat, minden árkategóriában és bármilyen felhasználói igényt támasztó kategóriában.

 
Tovább >>